Газета «Наш Хуст» відзначає свою першу річницю

19 червня виповнився рівно рік із дати виходу у світ першого номера міськрайонної газети «Наш Хуст».

За цей час ми разом з Вами, шановні читачі, стежили за подіями у нашому рідному місті та районі, разом намагалися змінити світ довкола нас на краще.

Протягом дванадцяти місяців нами було проведено два конкурси – малюнків «Моя Хустщина», переможців якого було нагороджено грамотами та подарунками, а також поетичного слова – «Яблуневий цвіт» (ми були співорганізатором першого відкритого фестивалю поезії та авторської пісні). Працюватимемо в цьому напрямку й надалі, аби створити хороший настрій саме Вам та Вашим рідним.

Щодо публікацій, то наразі маємо постійні рубрики, серед яких: «Редакційна кав’ярня», «Соціальний експеримент», «Баба Анця усьо знає».

Вашій увазі пропонуємо також аналітичні матеріали, спецтеми про економіку, народних умільців та цікавих людей, кримінальну хроніку, новини із життя краю.

 

 

 

 

 

 

Відрадно, що маємо постійних читачів, передплатників. До речі, крім публікацій інформаційного спрямування ми допомагаємо клієнтам розвивати свій бізнес. Наша реклама завжди приносить успіх. Крім того, приймаємо замовлення на розміщення оголошень, вітань, співчуттів.

Звісно, пересічну людину, читача-покупця або передплатника, не може не цікавити ціна. Тож маємо для Вас цікаву пропозицію. Усього за 49 гривень Ви можете передплатити наше видання на шість місяців (до кінця року).

Звичайно, рік для газети – це тільки старт у інформаційний простір, однак ми розширюватимемо горизонти та збільшуватимемо тиражі! Працюємо і працюватимемо для Вас!

І щиро сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в ім’я майбутнього. Творімо історію нашого краю разом!

http://mediakhust.net