Закарпатський депутат застрелив людину

У селі Лубня Великоберезнянського району під час полювання депутат районної ради з необережості застрелив свого напарника.

Як зазначається, трагедія сталася сьогодні на території Ужанського НПП.

«Депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка (колишній працівник Великоберезнянського райвідлілу міліції разом зі своїм знайомим (майор поліції, начальник сектору по контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області) пішли на полювання в лісовий масив поблизу с.Лубня, що на території УНПП. Під час полювання депутат з необережності застрелив свого напарника М.Січу, внаслідок чого той загинув на місці», – повідомляє прес-служба ОДА.

Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль висловив співчуття рідним загиблого і закликав розслідувати випадок: «Я дав доручення прокуратурі області та Головному управлінню національної поліції ретельно вивчити обставини трагедії і зробити жорсткі висновки. Ніяких поблажок нікому не буде, перед законом усі рівні. Цей випадок має стати наукою для всіх інших, хто захоче демонстративно порушувати закон», – зазначив губернатор.

Прес-служба Закарпатської ОДА