В Яворові під час «Козацьких забав» тягнули воза вояки та поліцейські

На Зелені свята, які в місті Яворові Львівської області співпадають з традиційним вшануванням Дня героїв всіх часів, відбулися «Козацькі забави».

Це вже втретє місцеві «самооборонівці» за підтримки Яворівських РДА та міської ради збирають на стадіоні імені Євгена Смука (героя УПА) дужих чоловіків – сильних і тілом, і духом. Про це повідомив сьогодні, 21 червня, власкор IA ZIK.

Естафета, штовхання воза, перетягування линви, кидання булави, бій на колоді наповненими мішками та інші стародавні козацькі змагання принесли перемогу команді ТзОВ «Снєжка Україна». Друге місце здобули вояки 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького, на третю сходинку п’єдесталу вийшли працівники Яворівського відділу поліції.

До речі, поліцейські тягнули воза разом з начальником Яворівського відділу поліції, підполковником поліції Ігорем Мухою.

У «Козацьких забавах» також взяли участь команди «Булава» – з мікрорайону Яворова «Мале Передмістя» та «Самооборона» – від ГО «Самооборона-Яворів».

Переможців та учасників турніру удостоєно нагород.

У церемонії нагородження взяли участь голова Яворівської РДА Орест Хлян, секретар ради Яворівської міської ради Ольга Созанська, депутат міськради, директор стадіону імені Євгена Смука Михайло Грицан.

Завершилося дійство дружним смакуванням козацьким кулішем.

zik.ua