Нардеп накинувся на гендиректора «М-студіо»

Депутат погрожував генеральному директору ТРК фізичною розправою.

Як йдеться у повідомленні поліції, вчора близько 16-ї години до правоохоронців звернулася головний редактор мукачівського телеканалу і повідомила, що до них на студію прийшов народний депутат України й почав погрожувати журналістам каналу фізичною розправою.

Як з’ясували на місці правоохоронці, нардепа не задовольняла інформація, яка подавалася на цьому телеканалі.

За даним фактом поліцією внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). Карається штрафом або арештом на строк до шестимісяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Як пише на своїму офіційному сайті губернатор Закарпаття Геннадій Москаль, народний депутат-нападник – Віктор Балога увірвався в приміщення телекомпанії «М-студіо» (яка належить йому особисто), влаштував там дебош і побив гендиректора Володимира Шубця. Усе відбулося на очах інших журналістів «М-студіо».

– Розлючений тим, що телерадіокомпанія дає в ефір не тільки його персонально разом із сином-мером, Балога в присутності журналістів (у тому числі жінок) накинувся з матюками на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку й скормити свиням, – заявляє Геннадій Москаль. – А потім накинувся на нього з кулаками, репетуючи при цьому: «Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе, як посліднього пса!» Перелякані журналісти написали заяву в поліцію й докладно розповіли про інцидент. Деякі навідріз відмовляються виходити на роботу й просять виділити їм охорону.