Поліція Закарпаття звільнила співробітників, які отримали хабар на посту «Ужок»

Про інцидент на стаціонарному посту «Ужок» Великоберезнянського району та посту «Лазещина» Рахівського району керівництву закарпатської поліції стало відомо одразу після факту отримання правоохоронцями неправомірної вигоди.

За фактом такого злочину на посту «Ужок» винних уже звільнено з займаних посад. Щодо інших фігурантів відео проводиться службове розслідування.

Відео, що з’явилося у мережі нещодавно про отримання неправомірної винагороди поліцейськими на стаціонарних постах, показує події, за якими уже завершено службову перевірку, а винних звільнено, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Закарпатській області Степан Довгунь наголошує: «Ми розібралися у цій ситуації. Співробітники, які фігурують на відео, пояснювали, що грошей не брали. Правоохоронці запевняли, що купюри їм просто кинули. Проте жоден із них не повідомив про спробу дати їм неправомірну винагороду, що є порушенням. У зв’язку з цим правоохоронців звільнено і так буде з кожним, хто дискредитуватиме ім’я поліції корупційними вчинками. Ми вивчаємо матеріали справи і скеровуємо їх до прокуратури».

pmg.ua