Закарпатців закликають зареєструватися у системі ProZorro

З 1 серпня вводиться в дію для всіх замовників Закон «Про публічні закупівлі».

8 липня керівники департаменту економічного розвитку і торгівлі та департаменту фінансів Закарпатської ОДА провели службову нараду з працівниками райдержадміністрацій і міськвиконкомів області, які відповідальні за впровадження системи ProZorro та організації роботи з проведення державних/публічних закупівель.

Відповідно всі розпорядники бюджетних коштів до цього моменту мають зареєструватися на одному з авторизованих майданчиків для проведення процедури електронних закупівель.

Посадовці наголосили, наразі лише 1/5 всіх замовників (бюджетних організацій) зареєстровані в системі публічних закупівель. Низький також і відсоток реєстрації закарпатського бізнесу в системі ProZorro.

Департамент економічного розвитку і торгівлі запрошує органи місцевого самоврядування (сільські, селищні, міські ради) долучатися до процесу публічного використання бюджетних коштів.

З усіх питань щодо закупівель та додаткових консультацій слід звертатися до департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації за тел: (0312) 61-66-74

http://www.carpathia.gov.ua