Телевізійний герой Віталька: «Мені подобаються дівчата на Закарпатті»

Мабуть тільки дуже лінивий не бачив телесеріалу з Віталькою у головній ролі. Телегерой потрапляє у різноманітні ним же зрежисовані кумедні ситуації, які не залишають глядача байдужим.

Напередодні свого виступу в нічному клубі “Happy Room”, який неодноразово анонсували інтернет-видання “PMG.ua” та газета “Панорама”, відомий КВНщик, актор, резидент гумористичного шоу “COMEDY CLUB” та просто неодинарна особистість Гарік Бірча, якого всі знають як Вітальку, погодився поспілкуватися з нами.

– Ви вже виступали в Мукачеві. Які Ваші враження від міста?

– Від першого приїзду у мене враження дуже гарні. Другого приїзду не було б, якби перший був не такий вдалий (посміхається – ред.). Дуже гарна людина запрошує мене до Мукачева. Ми здружилися. Спілкуємось у вільний від роботи час, зідзвонюємось. Завжди раді один одного чути і бачити, тому я і відгукнувся на запрошення і приїхав до Вашого міста. Це в більшій мірі навіть не можливість виступити, а скоріше побачити один одного і поспілкуватися.

– Як Вам мукачівська публіка? Чи вирізняється вона чимось?

– У мене на кожній зустріч, де б я не виступав – чи то на сході України, чи то на заході глядачі завжди веселі, з посмішками, з гарним настроєм. Я теж стараюсь додати мажорного настрою. Хочу сказати, що тут дуже добра публіка. Мені завжди гарно виступати в Мукачеві. Я сподіваюся і сьогодні буде так само.

– Чи були десь в Мукачеві? Чи бачили наше місто?

– Я, на жаль, мало знаю місто. Можливо, завтра, до того, як від’їжджатиму вдастся щось побачити. Те, що спостерігаю з вікна автомобіля, те мені подобається.

– А в яких містах Закарпаття Ви бували?

– В Іршаві ми були. В Ужгороді колись раніше у 2000-х роках як КВНщик і мені там дуже сподобалося. Я тоді був вражений, що у Вас вже розцвіли абрикоси і вишні, а коли приїхав у Київ, там ще дерева були “голі”. Мені подобається Ужгород, маленьке і дуже компактне місто.

– У Вас реноме завидного жениха. Чи придивлялися до закарпатських дівчат. Може другу половинку варто шукати у нас?

– Якщо буде дівчина із Закарпаття, то я немаю нічого проти. Мені здається, що дівчата на Західній Україні більш чемні та порядні. Я не проти пов’язати з однією з них свою долю, головне, щоб людина була хороша.

– Що хочете побажати мукачівцям напередодні свого виступу?

– Хочу, перш за все, побажати всім Вашим читачам міцного здоров’я, простого людського щастя, посмішок, гарного настрою і, звичайно, миру. Сьогодні спробуємо “запалити” Мукачево.

http://pmg.ua/