Ужгородка заявила у поліцію на свого бойфренда через зґвалтування біля ліфту

Жінка розповіла працівникам поліції, що співмешканець згвалтував її після сварки через ревнощі.

Жінка пояснює, що хотіла піти геть з дому, але в під’їзді чоловік наздогнав її, підійшов зі спини та наніс декілька ударів. Потім, закривши їй рота, потягнув в бік ліфту, де скориставшись відсутністю свідків вступив з нею у статеві зносини без її згоди.

В пошуках чоловіка, на  якого вказала заявниця, працівники поліції прочесали територію міста та району. Також орієнтування було розіслано всім екіпажам патрульної поліції та правоохоронцям із сусідніх районів. І вже за декілька годин, вживши всіх необхідних оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальної поліції затримали ймовірного ґвалтівника. Останній заперечує факт насильства, та зазначає, що статевий акт відбувся за згодою обох. Також чоловік спростовує і той факт, що піднімав руку на дружину.

Для того, щоб встановити всі обставини вчорашнього інциденту слідчі розпочали розслідування. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.152 Кримінального кодексу України (зґвалтування).  Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від трьох до п’яти років, пише Ужгородський відділ поліції.

mukachevo.net