У Мукачеві затримали наркодилера з Дніпра

Вночі мукачівські патрульні виїхали на виклик на вул.Грушевського. Анонімний заявник повідомив у поліцію про те, що там у квартирі знаходяться наркотичні речовини.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні застали в квартирі чоловіка та жінку. Чоловік назвався 38-річним Дмитром із м.Дніпра.

В самій квартирі полісмени не знайшли нічого підозрілого. Проте у дворі біля будинку помітили автомобіль «Міцубісі» на дніпровських (АЕ) номерах.

Дмитро запевнив, що це його авто. Проте коли поліцейські перевірилимашину по базі даних, то з’ясували, що попереднім власником даного«Міцубісі» був 40-річний житель м.Дніпра на імя Андрій. Чоловік цейперебуває в розшуку за виготовлення й збут наркотиків.

Фотографію розшукуваного дніпровця поліцейські передали в орієнтування. Та раптом один із патрульних побачив схожого чоловіка на балконі іншоїквартири цього ж будинку! Патрульні хутко дісталися до потрібногопомешкання, проте чоловік не відчиняв двері.

Викликавши на місце події слідчо-оперативну групу, патрульні поїхали завласницею квартири. За її згодою та в присутності понятих правоохоронцізайшли в оселю та провели огляд приміщення.

У кладовій кімнаті виявили чорну спортивну сумку. В ній знаходився 200-грамовий пакет з білим порошком, схожим на амфетамін, два пакети зречовиною бордового кольору, дві пляшки з якоюсь хімічною рідиною, пляшка з гранульованою речовиною, схожою на марганцівку тощо. Усі ціречовини, ймовірно, мали йти на приготування наркотиків. Окрім них, всумці були шприци, леза, гумові рукавички, лійка, упаковка з сухим спиртом,дві скляні колби. А ще – посібник з вирощування марихуани-гідропоніки та записи, які, ймовірно, можуть містити інформацію про продаж наркотичнихзасобів.

Згадані речовини вилучено й буде направлено на експертизу. Машинузатримано на спецмайданчик поліції. Слідство повинно з’ясувати роль у ційзаплутаній історії кожного з дніпровців.