На Ужгородщині поліція знайшла нарколабораторію

У хаті мешканця Ужгородського району працівники сектору кримінальної поліції виявили цілу лабораторію для вирощування марихуани.

Як з’ясувалося, для вирощування забороненого зілля 44-річний чоловік обладнав окрему кімнату в підвалі. У приміщенні з обклеєними фольгоюстінами, спеціальними водяними насосами та обігрівачами підозрюванийоблаштував майже півтораметрову грядку з марихуаною. Рослини коноплівирощував і в 24 окремих горщиках.

Окрім того, в будинку відшукали 5 шприців із вмістом речовини коричневогокольору, зовні схожої на опій. Виявлено також 7 грамів сушеної марихуани.

Вилучену речовину направлено на експертизу.

За даним фактом поліцією внесено відомості до ЄРДР з попередньоюправовою кваліфікацією ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезеннячи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Під процесуальним керівництвом прокуратури поліцейські здійснюютьдокументування та перевірку причетності особи до інших злочинів, пов’язаних із наркообігом, – повідомляє Головне управління Національної поліції у Закарпатській області.