У мукачівського водія знайшли наркотики

Вчора близько 2-ї години ночі екіпаж мукачівських патрульних виявив автомобіль Volkswagen Polo Classik, який стояв на вулиці Окружній з порушенням ПДР.

Полісмени помітили, що водій знаходиться в автівці, тож вирішили попросити його перепаркувати транспортний засіб. Однак, підійшовши ближче, вони виявили, що водій спить. Кермувальник довго не реагував на присутність полісменів, а коли нарешті прокинувся, то помітно занервував. Під час спілкування з правоохоронцями, чоловік поводився підозріло. Крім того мав ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Полісмени вирішили провести поверхневу перевірку юнака. Під час огляду вони виявили у нього предмет, схожий на кастет та невеликий поліетиленовий пакет з невідомою речовину рослинного походження зеленого кольору. Як пояснив чоловік, речовину він використовує для власного споживання, щоб зменшити потяг до паління цигарок, які намагається покинути.

Оскільки в діях громадянина полісмени вбачали ознаки кримінального злочину, вони викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі з’ясують усі обставини події, – повідомляє Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.