В Мукачеві в центрі міста пітбуль накинувся на хлопчика

Пітбуль накинувся на дитину в самісінькому центрі Мукачева на очах десятків перехожих.

Подія трапилась вчора, біля 11 години дня на вулиці Миру поблизу Костелу святого Мартина. Як розповіли свідки події, дитина віком близько 10 років, катаючись на велосипеді, спровокувала агресію з боку бійцівської собаки, яка і накинулась на неї.

“Хлопчик летів на шаленій швидкості по вулиці, втікаючи від собаки. При цьому дитина кричала і благала про допомогу”, – розповідають очевидці. Коли все ж тварина “дістала” велосипедиста, вона вкусила його і втекла.

Впавши з велосипеда, юнак розбив ніс. Перехожі кинулись до дитини, підняли її та поставили на дах одного з припаркованих поруч автомобілів. Від шоку та болі юний мукачівець ще кілька хвилин кричав, поки небайдужі не забрали хлопчика.

Родина постраждалого проживає в квартирі на цій вулиці. Що ж стосується власниці собаки, то вона проживає в сусідньому дуфорті. Господарка пітбуля з’явилась на місці пригоди лише після того, як бабуся хлопця звернулась до неї із зауваженнями. Вийшовши на вулицю, жінка мала коротку і змістовну розмову з батьком хлопця. До слова, на час розмови дитині встигли надати першу медичну допомогу. В емоціях батько юнака пообіцяв вбити собаку та розібратися з його власницею. Опісля сів у таксі та відвіз свого чада у приймальне відділення Мукачівської ЦРЛ.

Варто відзначити, що попри інцидент собака і надалі гуляла поруч з господарем без намордника. Вислухавши “лекцію” від рідних дитини, молода жінка у супроводі двох своїх малолітніх дітей та агресивної собаки попрямувала у власних справах.

pmg.ua