На Рахівщині знайшли зниклих дітей

Працівники Рахівського відділення поліції знайшли трьох зниклих у селі Луги дітей. Тепер їх матір перевірять правоохоронці, спільно з службою у справах дітей.

В четвер, 28 липня, на службу «102» звернулася жителька села в Рахівському районі та повідомила, що діти її сусідів зникли безвісти. Інспектор поліції з’ясував, що 16-річна та 10-річна дівчатка та 7-річний хлопчик пішли з дому 27 липня та не повернулися.

Дітей знайшли у тітки в Рахові. Вони повідомили, що прийшли додому в селі Луги, але двері їх будинку були зачинені, тому вони пішли до родичів. Сусідка, яка і зателефонувала правоохоронцям, повідомила, що так трапилося через те, що батьки дітей в той день вживали алкоголь. Також заявниця розповіла, що подібні зникнення дітей не є поодинокими і мають систематичний характер.

Поки перевіряються всі обставини справи, двоє діток знаходяться в дитячому відділені місцевої лікарні. Сім’ю буде перевірено інспекторами поліції разом з службою у справах дітей, – повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.