Оркестр поліції виступив в Ужгороді

Музиканти оркестру ГУНП в Закарпатській області під керуванням майора Олександра Беловича відкрили благодійний творчий марафон для допомоги волонтерці Євгенії Напуді та на підтримку закарпатських військових в Ротарі парку.

Правоохоронці розпочали марафон за участі різноманітних виконавців, фольклорних колективів і гуртів, які на волонтерських засадах долучилися до збору коштів. Організаторами заходу стали Рух підтримки закарпатських військових.

Музиканти оркестру ГУНП в Закарпатській області радо відгукнулися на запрошення волонтерів та зібралися для виступу під час власної відпустки. Репертуар підібрали легкий та доволі веселий, щоб підняти настрій учасникам ярмарки та налаштувати присутніх на позитивний лад.

Організатор заходу, волонтер та журналіст Галина Ярцева наголосила, що Рух підтримки закарпатських військових вперше взявся за організацію такого масштабного заходу та задоволений тим, наскільки всі радо відгукнулися на пропозицію. Галина Ярцева звернула увагу на те, що розпочати марафон з виступу оркестру ГУНП в Закарпатській області було хорошою ідеєю, так як бадьорі мотиви правоохоронців привертають увагу та зацікавлюють багатьох ужгородців та гостей міста завітати на захід, – інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.