Потрібна допомога: Мішка Слов’янин сподівається на допомогу краян!

Закарпатців просять долучитися до допомоги дитині.

Михайло Слов’янин народився 3 січня 2003 року, його родина живе в селі Руські Комарівці на Ужгородщині. Хлопчик ріс здоровим і веселим, поки не підкралася біда: у 2012 році в нього почали різко боліти ноги. Батьки з дитиною спершу звернулися до лікарів в Ужгороді, Мукачеві. Перший поставлений діагноз – «васкуліт». Проте лікування результату не дало.

У 2013 р. батьки з хлопчиком поїхали в Київ, де поставили діагноз «ревматичний артрит». Лікування певною мірою зменшило біль у ногах, але ненадовго. Згодом додався біль у рухах і плечах, висока температура, дитина заслабла…

У Києві в червні 2014 р. в Охмадиті після пункції поставили діагноз – «гострий лімфобластний лейкоз». Михайла лікували в Мукачеві до лютого 2015 року. В принципі, тоді лікування дало ефект, ніби все налагодилося, хлопчику назначили підтримуючу хіміотерапію і контроль аналізів. На Святого Миколая він настільки відчув себе краще, що попросив собі у подарунок гантелі, й отримав їх. Але в червні цього року, на жаль, недуга повернулася: в Мішки підвищилася температура, знову почалися болі в руках, ногах, виникла загальна слабкість…

Зараз Михайло з рідними знову на лікуванні в Мукачеві, очікують на результат пункції. По телефону встигли проконсультуватися з лікарями в Києві й почули, що дитині потрібна пересадка кісткового мозку. Наразі батьки вже здали кров і відправили до столиці для перевірки, чи підходять вони як донори.

«Чекаємо на результат і дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти цьому золотому хлопчику! Він чуйний і хороший, добрий і щирий! Він прагне жити й радувати всіх навколо! Допоможіть нашій дитині, і Бог усім вам допоможе!» – каже мати Михайлика.

Батьки також просять порад з приводу, куди можна звернутися на лікування за кордон.

Телефон мами Світлана – 0507624507. Номер картки в Приватбанку – 5168757311546347, Словянин Світлана Стефанівна.

http://nedilya.net