На трасі Київ-Чоп померли четверо людей

По суті аварія сталася вже на Львівщині, однак саме мукачівські патрульні були найближче до місця пригоди.

Велика аварія сталася вчора, близько першої дня. Закарпатський патруль саме перебував біля поста у Нижніх Воротах, коли до них звернувся стурбований чоловік. Він повідомив правоохоронцям про аварію, яка відбулася неподалік села Нагірне Сколівського району.

Патруль поспішив на місце ДТП, у яке потрапили чимало машин: автобус, легковий BMW та декілька мікроавтобусів. Одна з автівок палала і, як мінімум, чотири людини вже померли на місці. Близько десяти учасників ДТП були пораненими…

Найбільше постраждав легковий автомобіль. Патрульним вдалося витягти з машини дітей, однак жінка і чоловік, які перебували у передній частині авто, загинули. Закарпатські патрульні надали першу медичну допомогу людям та викликали підмогу.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області, мова по суті йде про два ДТП. Одне з них, імовірно, спричинив саме закарпатець. 49-річний водій “Мерседес Спринтер,” зіткнувся з іншим аналогічним авто та “Сітроєном”. Унаслідок зіткнення другий Мерседес перекинувся. У ньому загинуло двоє людей, які сиділи на передньому сидінні. Ще дев’ятеро пасажирів машини отримали різного роду травми.

Друге ДТП сталося у той же час на невеликій відстані від першого. За попередніми даними, водій “BMW” намагався обігнати автобус, але не розрахував швидкість і, у результаті врізався у відбійники. Авто почало горіти. У ньому померли двоє старших пасажирів, які були на передньому сидінні, а троє неповнолітніх дітей отримали травми.