Site icon zakarpatpost.net

П’яний закарпатський депутат тікав від поліції та погрожував розправою

На Закарпатті за кермом “Жигуля” затримали 55-річного депутата напідпитку, який кидався на поліцейських і погрожував розправою.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

“Ввечері 20 серпня працівники поліції під час патрулювання зупинили в с. Біласовиця Воловецького району автомобіль ВАЗ-21014, на якому не горіла права фара”, – йдеться у повідомленні. Як зазначається, водій не зупинився на вимогу правоохоронців, тому їм довелось його наздоганяти і заблокувати.

За даними поліції, за кермом перебував 55-річний директор територіального центру з надання допомоги пристарілим або особам похилого віку, який є депутатом Воловецької районної ради.

Затриманий чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння і поводився брутально, зокрема, обзивав поліцейських, погрожував їм звільненням, а також фізичною розправою, тому правоохоронці вдягли на нього кайданки.

Також з’ясувалося, що у чоловіка не було при собі посвідчення водія та документів на авто. Окрім цього, він відмовився від проходження освідування на ступінь алкогольного сп’яніння.

“На правопорушника складено три адмінпротоколи, зокрема й за керування ТЗ в стані сп’яніння. А остаточне рішення щодо нетверезого депутата – за судом”, – додали у поліції.

Exit mobile version