Винуватець смертельної ДТП прийшов у поліцію з повинною

22 серпня у області трапилась моторошна подія, яка забрала життя одразу двох молодих людей. Невідомий водій насмерть збив закохану пару і залишив їх на дорозі.

Винуватець смертельної ДТП на Закарпатті прийшов у поліцію з повинною

Удосвіта 22 серпня в смт.Вилок Виноградівського району неподалік залізничного переїзду знайшли тіла 26-річного чоловіка та його 19-річної дівчини. Обоє нещасних стали жертвою ДТП.

Водій автомобіля, наїхавши на пішоходів, утік з місця пригоди. За скоєння смертельного ДТП поліція розшукувала мікроавтобус «Мерседес Віто» білого кольору.

Наступного дня водій сам прийшов у поліцію. 24-річний житель району каже, що збив у темряві пішоходів, а коли побачив бездиханні тіла, то злякався і втік з місця пригоди. Друзі допомогли йому заштовхати додому машину, що заглохла…

За фактом трагічної ДТП у смт.Вилок розпочато кримінальне провадження за ст.286 ч.3 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

З виноградівцем працюють слідчі, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.