На Воловеччині відкрили меморіальну дошку пам’яті загиблого героя

1 вересня 2016 року в селі Скотарське, під час першовересневої лінійки, відбулися урочистості з нагоди відкриття Меморіальної дошки та присвоєння Скотарській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів імені Руслана Ігнатишина – учня цієї школи, учасника АТО, який у липні 2015 року смертю хоробрих загинув біля Ясенуватої (Донецька область), захищаючи територіальну цілісність України.

Право відкрити меморіальну дошку надали учасникам АТО Сличко В. М. та Могіш В. П.

До присутніх звернулися депутат обласної ради Гуледза Ю. Д., голова районної державної адміністрації Рогова В. Є., голова районної ради Лопіт І. І., голова громадської організації «Воловецька спілка учасників бойових дій на Сході України» Андрійчак В. В. У своїх виступах вони висловили щирі слова вдячності і пошани матері Любові Степанівні за сина і вчителям – за виховання справжнього патріота держави.

В заходах взяли участь начальник відділу освіти райдержадміністрації Шутка Н. П., Воловецький військовий комісар Комар В.І., учасники АТО, рідні та друзі загиблого, учнівський та педагогічний колективи школи, жителі села.

Присутні вшанували пам’ять про Руслана Ігнатишина та усіх патріотів України, що загинули захищаючи її незалежність, хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіальної дошки та запалили свічки пам’яті.

Настоятель православної церкви с. Скотарський отець Георгій освятив меморіальну дошку та помолився за упокій душ загиблих героїв.

Учасники заходу вшанували пам’ять та поклали вінки до могили загиблого бійця.