Закарпатські поліцейські активно готуються до кінологічних змагань у Мукачеві

Сьогодні, у Мукачеві на території філіі кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області відбувся суботник приурочений підготовці до Першого чемпіонату Національної поліції України з багатоборства кінологів.

Чемпіонат відбудеться з 27 по 30 вересня. Поліцейські собаки України протягом трьох днів демонструватимуть свої здібності у трьох змаганнях.

До проведення суботнику на підмогу кінологам долучились і правоохоронці відділів поліції м. Мукачева та Мукачівського району.

Олександр Лазар, начальник кінологічного центру на Закарпатті засвідчив майже про стовідсоткову готовність кінологічної бази приймати українських гостей.

“Для належної роботи службових собак, їм необхідно створити відповідні умови. Протягом п’яти місяців ми проводили ремонтні роботи на території кінологічного центру. На даному етапі залишається довершити ремонт вальєрного господарства, де будуть розміщатися службові собаки. А також завершуємо роботи по смугам з перешкодами, яку повинні будуть подолати кінолог із собакою”, – коментує полковник поліції Олександр Лазар.

Змагання будуть проводитись на спортивному комплексі, що по вул. Пивоварна у Мукачеві. А виконання комплексу вправ спеціальної підготовки розшукових собак здійснюватимуться на полях с.Макарьово, що на Мукачівщині, пише відділ комунікації поліції Закарпатської області.