Житель Іршавщини убив свою матір

Поліція затримала 44-річного чоловіка, який під час сімейної сварки, вбив свою матір. Житель села Великий Раковець вдарив жінку, внаслідок чого вона померла.

Сусідка померлої почувши сварку вийшла на подвір’я, де побачила що син свариться з матір’ю і після чого вдарив дошкою рідну людину по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Потерпіла проживала разом із двома синами, один з яких психічно хворий. Що стало причиною нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті, наразі з’ясовують правоохоронці.

За словами рідних, чоловік перебуває на обліку у психіатра та неодноразово проходив лікування на стаціонарі. Напередодні між ним та рідними знов виникла сварка. На ранок інші члени родини поїхали до Іршави аби вирішити питання про поміщення брата на чергове лікування, адже в того останнім часом спостерігалося погіршення самопочуття.

Чоловік перебуває під вартою. Відомості за даним фактом внесені до Єдиногореєстру досудових розслідування за ознаками вчинення правопорушеннявчинених ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України ( Умисне вбивство).Триває досудове розслідування.