Патрульним довелося одягнути кайданки на мукачівського прокурора, який втікав і вдарив поліцейського

26-річний водій спершу припаркувався на пішохідному переході, а згодом тікаючи від патрульних протаранив паркан магазину на перехресті вулиць Берегівської та Шевченка.

Як інформує патрульна поліція Закарпаття, інцидент стався вчора. Спершу на вулиці Ілони Зріні, де патрульні запримітили порушення ПДР водієм і спробували зробити йому зауваження.

Крім того, інформують патрульні, під час затримання водія після ДТП від нього несло алкоголем і він поводив себе підозріло та неадекватно:

– Майже одразу керманич почав пропонувати патрульним вирішити ситуацію на місці, часто повторюючи і натякаючи, що все можна «порішати» за певну кількість коштів. Жодних документів на право керування у чоловіка не було. Маючи усі на те підставити патрульні повідомили про необхідність тесту на алкоголь, після чого водій, погодившись, почав прямувати до своєї автівки, але вже за кілька секунд кинувся тікати від полісменів. Патрульні миттю наздогнали чоловіка, але той поводився настільки неспокійно, що одного патрульного він вдарив у лице, а іншого вхопив за руку, тож поліцейські були змушені силоміць заспокоїти втікача, скрутивши його руки за спину та одягнувши кайданки. Зрозумівши, що втекти та сховатися не вийде, затриманий почав імітувати поганий стан, вимагаючи швидку медичну допомогу, яка госпіталізувала чоловіка до лікарні, де патрульним відмовилися надати будь які пояснення стосовно розміщення втікача у відділенні реанімації. Також лікарі відмовилися повідомляти будь що стосовно стану госпіталізованого. Єдине, що помітили у лікарні патрульні це те, що чоловік вживав якусь невідому речовину, виймаючи її зі згортків з фольги, – йдеться у повідомленні поліції.

У відомстві наполягають, що затриманий є місцевим прокурором, а також сином одного з керуючих у Мукачівській ЦРЛ.

Водночас, у обласній прокуратурі вже призначили внутрішнє розслідування за фактом інциденту за участі прокурора, який на момент ДТП перебував у відпустці. Як інформують у прокуратурі, водія-прокурора доставлено до Мукачівської ЦРЛ з діагнозом забій головного мозку та ЗЧМТ.