В Ужгороді відзначили День фізкультурника

На одній із головних площ Ужгорода відзначили День фізкультурника. До свята тут облаштували бігові доріжки, боксерський ринг та багато іншого «спортивного».

Винуватці свята вишикувались у парадних спортивних костюмах та вишиванках , тут же оркестр УМВС в Закарпатській області, музично –хореографічна група та барабанщиці обласного училища культури.

Для відкриття спортивного свята ведучий запросив багаторазового чемпіона та призера світу і Європи з фехтування, члена національної олімпійської збірної команди України, призера 31 літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Женейро, заслуженого майстра спорту України – Анатолія Герея. Він привітав присутніх з професійним святом, подякував за підтримку під час Олімпійських ігор та вручив першим керівникам області символічні футболки із символікою Олімпійських ігор в Бразилії.

Відповідно до спільного розпорядження перші керівники краю – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс вручили чемпіонам та призерам європейських і світових чемпіонатів та Кубків, а також їх тренерам грошові нагороди. Урочисто було вручено посвідчення звання майстра спорту України та майстра спорту України міжнародного класу. А представникам федерації з видів спорту, що визначені кращими у спортивному сезоні, подаровано комплекти єдиної спортивної форми.

Далі спортсмени демонстрували майстер-класи, відкриті тренування, показові виступи команд, товариські зустрічі та поєдинки команд із видів спорту за віковими та ваговими категоріями, – повідомляє прес-служба Закарпатської облради.