Вікно в нікуди? В Ужгороді біля школи відкритий люк

Про відкриті люки вже неодноразово писала газета «Наш Ужгород». Каналізаційні приймачі справді становлять неабияку небезпеку для пішоходів. А коли подібні загрозливі об’єкти знаходяться біля навчальних закладів, нещастя може трапитись будь-коли…  Тож і не дивно, що мешканці міста б’ють на сполох.

-Чергова бездіяльність місцевої влади та комунальників м. Ужгорода призвела до  того, що прямо біля стін ЗОШ №11, поруч із ЗОШ №10 знаходиться відкритий глибочезний каналізаційний люк зі стічними водами. Вночі його помітити майже неможливо, а вдень там проходять, пробігають сотні дітей та дорослих. Хто за це буде відповідати, якщо станеться трагедія? – пише у соцмережі Фейсбук користувачка Жанна Савула.

Слід зазначити, що за відкритий люк відповідає те підприємство, якому він належить, однак з’ясуванням подробиць має займатись поліція. На жаль, закривати каналізаційний колодязь ніхто не поспішає, але будемо сподіватися, що ситуацію найближчим часом буде виправлено і у штучну «прірву» ніхто не впаде.

zakarpatpost.net