Most City Fest: Ужгород святкуватиме День народження у новому форматі

24—25 вересня в Ужгороді пройдуть урочистості з нагоди 1123-річчя. Організаторами свята виступили Ужгородська міська рада, MOSTevent і просто нереальна кількість небайдужих ужгородців.

Як повідомили zakarpatpost.net у мерії, на Most-фестивалі працюватимуть працюватимуть кілька локацій: у центрі міста — площі Театральній, на площі Фенцика біля філармонії та на площі Петефі.

 Тож на ужгородців та гостей міста чекає рід видовищних заходів:

Food court з вуличною їжею, приготованою на ваших очах, та солодощами home made;
Family fest з усім найкращим для дітей та їхніх батьків;
Beauty-зона, де візажисти творитимуть мейки та барбер-територія, де стильно стригтимуть і бритимуть чоловіків;
Міська барахолка, де продаватимуть різні круті штуки hand made за символічні гроші;
Спортивна зона с кросфітом, слеклайном і функціональним тренінгом.

Крім того, краяни матимуть можливість насолодитися якісною музикою, побдувати в театрі просто неба, стати свідками незабутнього fire show, презентацій, взяти участь у лекціях, майстер-класах, воркшопах, вуличносу мистецтві тощо.

Програма триватиме з 11.00 до 23.00 обидва дні.

«Цей фестиваль — про старе місто, дві частини якого з’єднані мостом. Про жителів Унгвара, які хочуть, щоб життя у ньому було святом. Продовжуємо збирати ваші заявки на участь!Давайте разом створимо свято, достойне нашого міста», – зазначив співорганізатор свята Василь Крайняй.

Слід зазначити, що оргкомітет відкритий до співпраці з усіма бажаючими, до участі запрошуються локальні бренди смачної їжі, умільці, які займаються hand made, дизайнери, дитячі аніматори, beauty-експерти та всі креативні особистості!

Детальну програму фестивалю мерія обіцяє оприлюднити згодом.

zakarpatpost.net