У Хусті велике прання. Миють місто після Ольги Фреймут?

У середу зранку центральний фонтан Хуста перетворився на велике корито. Хтось напустив у нього звечора засіб для прання.

-Ми виявили диво-дивне: фонтан нагадував корито з піною для купання. Вода пахнула чимось на кштатл “Гали”. Хто вирішив так пожартувати – невідомо. Але оскільки центральну частину міста оснащено відео наглядом, жартівника, сподіваюся, буде знайдено, – розповіла zakarpatpost.net директор КП «Реклама-Хуст» Магдалина Скомаровська.

Чи  то хустян взяла туга за Інспектором Фреймут, яка нещодавно побувала у місті над Тисою, чи то хтось вирішив зробити місто більш чистим? А, можливо, комусь просто захотілося випрати на Майдані Незалежності власну білизну?

У будь якому разі, за подібні дії передбачено адміністративну і навіть кримінальну  відповідальність ст. 296 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8 500 – 17 000 гривень), арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років. Найбільш суворе покарання за кваліфіковане хуліганство (без сполучення з іншими злочинами) – позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

zakarpatpost.net