Пиття не доводить до пуття. Про «подвиги» колишнього поліцейського розповіли колеги

Апеляційний суд Закарпатської області підтвердив вину поліцейського, яуий скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили zakarpatpost.net у відділі комунікації Закарпатської поліції. Подію, зокрема, прокоментував т.в.о. начальника ГУНП Степан Довгунь.

«Рано чи пізно, але за будь-який негідний вчинок треба відповідати. Помиляється кожний, проте коли на помилках не вчишся, – плата чекає жорстока, зауважує полковник поліції Степан Довгунь.  – Думаю, випадок із колишнім колегою, якому суд виніс справедливе  і чесне рішення, буде наглядним прикладом для всіх, хто служить в рядах поліції в ім´я держави та суспільства».

Очільник Закарпатської поліції зазначив, що нині, в нелегкі для України часи, коли найкращі з найкращих жертвують своїм життям заради країни, народу, кожний справжній поліцейський повинен з´ясувати для себе, чи гідний він нести цю службу і чи готовий  повністю присвятити себе боротьбі за справедливість та безпеку громадськості.

«Теперішня атестація працівників поліції внесла свої корективи в плані кількості та якості особового складу. Наслідки істотні і вони вже відчуваються. Згаданий прецедент є свідченням того, що щось таки змінюється і змінюється на краще,

зазначає Степан Довгунь. Чесне ім´я поліцейського треба заслужити, а не прикриватися званням у своїх інтересах, бо не звання та погони, а відданість своїй справі і чесність, перш за все, перед самим собою та відповідальність за свої дії

 ось основні риси справжнього поліцейського. Наголошую, позиція Головного управління чітка і незмінна – порушників Закону буде покарано, незалежно від рангів чи  ніші в суспільстві. Всі рівні перед Законом!»

 zakarpatpost.net