«Дорожні олені» в пагонах. Ужгородом їздив п’яний поліцейський

Управління Нацполіції області розпочало службову перевірку за фактом можливого керування в нетверезому стані в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху управління Олексія Співака.

Як повідомили виданню zakarpatpost.net у відділі комунікації поліції області, ввечері 16 вересня на службу «102» надійшов анонімний дзвінок про водія в Ужгороді, який керує автомобілем у нетверезому стані. Біля Боздоського парку патрульна поліція міст Ужгорода та Мукачева зупинила автомобіль, на який вказав невідомий. За кермом перебував в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції Олексій Співак, який був поза службою, у цивільному одязі.

Для перевірки інформації, що надійшла на службу «102», правоохоронцю запропонували пройти освідчення в обласному наркологічному диспансері. Олексій Співак погодився здати всі необхідні аналізи. За їх результатами буде прийнято рішення про складання чи не складання адмінпротоколу за даним фактом. Під час попереднього огляду лікарі не виявили ніяких ознак алкогольного сп’яніння в поліцейського, проте остаточні результати покажуть аналізи.

Головне управління Національної поліції області розпочало службову перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне рішення.

 zakarpatpost.net