Суд скасував протокол на головного рятувальника Міжгірщини, який п’яним тікав від патрульних

Виходячи з рішення, що днями було прийнято в Хустському районному суді, п’яний водій не нестиме адміністративної відповідальності.

Цього тижня завершились судові розбірки між начальником Міжгірського районного відділу держслужби з надзвичайних ситуацій Андрієм Поповичем, якого на початку серпня зловили п’яним за кермом, та патрульним поліцейським Романом Яценком.

Як уже повідомлялось, Андрій Попович подав позов на патрульного з вимогою скасувати постанову про адмінправопорушення і, врешті-решт, суд його задовольнив. Крім того, судом скасований також і раніше накладений штраф у розмірі 425 гривень.

Зазначимо, що чиновник попався  вже під час дії нових правил, тому йому могло “світити” 10200 гривень штрафу та позбавлення права керувати на 1 рік. Втім, порушник може «вийти сухим з води».

Як вдалось дізнатись кореспонденту Mukachevo.net у прес-службі обласних рятувальників, службовець після скандального випадку перебував на лікарняному ще близько місяця і буквально днями вийшов з лікарняної відпустки. Наразі Андрій Попович відсторонений від роботи, допоки не завершиться службове розслідування.