Як відродити площу перед драмтеатром в Ужгороді?

Перед головним закладом культури Закарпаття – обласним музично-драматичним театром краяни показують свій високий рівень культури, розкидаючи сміття.
Пластикові пляшки, обгортки, папери і багато іншого непотребу можна побачити прямо біля стін мистецької установи, у якій проходять концерти, виставки, творчі конкурси та інші дійства міського, обласного та всеукраїнського масштабів.

Прикро, що ми не вміємо цінувати те, що маємо. Утім вина в цьому не тільки населення. Влада, у свою чергу, теж могла б звернути увагу на занедбану площу біля драмтеатру.

Що милує око тих, хто прийшов подивитись на мистецький захід? Лавиць давно немає, тож чекати на початок дійства доводиться, сидячи на бордюрах. Сходи поламані, занедбані. Тротуарна плитка – також. Місцями на ній росте трава, як десь серед поля. Довкола видно сліди творчості молоді – графіті, різні написи.

Колись гарний фонтан наразі нагадує останки Колізею. Зі штучного водограю зараз залишилася лише бетонна чаша  і арматура. Сумно, що місце у самому центрі міста у такому жалюгідному стані.

Нагадуємо, що zakarpatpost.net і надалі знайомитиме читачів із «чорними плямами» на «обличчі» Ужгорода.

zakarpatpost.net