Закарпатську ОДА заполонили сміттєві контейнери. АВЕ проводить свято

Сьогодні зранку перед ОДА відбувся «парад» контейнерів для побутових відходів. Крім урн поруч вишикувались  автівки німецької фірми, представництво якої займається в Ужгороді (та й майже у всій області) вивезенням побутових відходів.

 – Наші друзі з “АВЕ Ужгород” влаштували для малечі свято “Сортуймо сміття разом!”. Для дітей організовується багато конкурсів, сюрпризів і, звісно, подарунків. Уявіть собі, що у нашому місті після цього заходу стоятимуть смітники, які оформлять наші улюблені маленькі дизайнери – дітки, – зазначила zakarpatpost.net ужгородка Ольга Павлова.

До речі, конкурси для дітей організатори придумали справді цікаві. Зокрема, на розмальовування сміттєвого бака, на сувенір з пластику, картону, скла (вторинної сировини ), правильного сортування сміття, декламування віршів на екологічну тематику, малюнок крейдою на асфальті на тему «Чисте місто майбутнього», провели навіть модний показ.

Дітям також продумонстрували, як саме працює спеціальна техніка.

Слід зазначити, що подібні заходи є справді корисними, адже від того, якими екологічно освіченими будуть сьогоднішні школі залежить, наскільки чистим буде Ужгород у майбутньому.

zakarpatpost.net