Ужгород через 5 років може стати містом, з яким роблять все, що захочуть, бо вони депутати міськради

 Так вважає Андрій Любка

Ужгород готується до відзначання 1123-річчя. З цього приводу zakarpatpost.net цікавився у відомих і впливових містян про те, яким вони бачать наше місто в майбутньому.

Про те, що вони відповіли – читайте у свіжому номері газети «Наш Ужгород» від 23 вересня.

А от що з цього приводжу думає закарпатський поет Андрій Любка, відповідаючи на питання www.0312.ua про  те, яким він бачить Ужгород через п’ять років та   що б змінив у рідному місті, якби мав таку мод живість.

− Брудним, забудованим негарними будинками і зі знищеною архітектурною спадщиною. Містом, де роблять все, що хочуть, бо вони депутати міськради. З відсутністю культурних заходів, ринком секонд-хенду в холі філармонії та пересохлим Ужем. Населення (посміхається). Відсотків на 60. Я б його поміняв на краще, більш відповідальніше. Нам катастрофічно не щастить з владою. Один дебіл змінює іншого дебіла. І те, що вони роблять з терасами, ялинками це – просто плювок всім. На жаль, ніхто на це не реагує. Такий був великий скандал з цією терасою. Нормальний підприємець зрозумів би, що затупив і просто забрав її. Людина, яка не соромиться й виступає на телебаченні, захищаючи себе, опускається ще більше. Його покриває міська влада, потім сесія не голосує за демонтаж тераси. Після того, як всі продалися на виборах, я дуже розчарований в ужгородцях. Мені дуже гірко від цього. Зрозуміло, що з такою позицію населення, в Ужгороді добре не буде, – зазначив Андрій.

zakarpatpost.net