Велике прибирання по-ужгородськи. Активісти оголосили сміттю бій

Чудову ініціативу виявила сьогодні ужгородська родина. Павло Нінц разом з дружиною вирішили присвятити день очищенню обласного центру від сміття. Акція має на меті привернути увагу громадськості до засмічення вулиць і зробити краян більш активними, адже багато хто викидає непотріб не у сміттєві урни, а прямо посеред дороги.

«Якщо в наших думках багато бруду і мотлоху то відповідно такі ми маємо наслідки а саме, сміття довкола нас: на вулицях, в під’їздах, біля смітника (не в ньому, а БІЛЯ!) і безлад в житті, суспільстві і країні…. Просто бачу як всі довкола “аналітики” все знають як робити і як воно має бути, тільки це все на словах і в той же час кидають сміття собі під ноги…. Якщо ми хочемо щоб в нас в житті щось змінилось то нам потрібно змінювати себе, і починати з себе! Боляче бачити коли батьки гуляючи по парку з дітьми викидають сміття під ноги, показуючи поганий приклад майбутньому поколінню!!!Отож хто бажає приєднатися до ідеї чистого і успішно майбутнього нашої держави і планети в цілому, приєднюйтесь!!!!)))) Ідея така якщо у вас десь в районі чи улюбленому парку є сміття просто зберіть його, зробіть фото і репост! І передавайте естафету своїм друзям!!!))))
Ps:Очистимо нашу матінку Землю від сміття, повірте вона буде дуже вдячна кожному…..
ЕСТАФЕТУ ПЕРЕДАЄМО ПРІСНЯК МАРИНІ ТА ПЕТРИЩЕ АНДРІЮ»  – написав у сецмережі Фейсбук Павло.

Відрадно, що захід із благоустрою має на мені передавання естафети й іншим ужгородцям. zakarpatpost.net сподівається, що до хорошої справи долучиться якомога більше краян і що добру традицію підтримають і в інших населених пунктах області.

zakarpatpost.net