На Театральній в Ужгороді відкрилась незвична виставка просто неба

В Ужгороді на Театральній площі відкрилась фотовиставка, на якій продемонстровано проекти, які впроваджувались у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» протягом 2007 – 2013 протягом 2012-2015  років.

Як повідомили zakarpatpost.net  організатори, протягом цього часу було реалізовано 117 проектів, під час яких представники по обидва боки кордону працювали над спільними проблемами своїх регіонів, такими як охорона довкілля, соціальний захист,  тощо.

Слід зазначити, що кожен проект був для представників Програми, як окрема історія – від генерування ідеї до отримання результатів.

На фотовиставці ж представлені роботи чотирьох авторів: Сергія Неупокоєва, Наталії Павловської, Володимира Дубаса та Сергія Денисенка. Усі вони працювали над тим, аби показати громадськості яскраві сторінки життя різних українських міст.

До речі, виставка проходить у рамках днів Європейської культури і є одним із 160 заходів, які проводяться до цього свята. Між іншим, воно відзначається у нас уже вп’яте і має на меті поширення інформації про досягнення програм співпраці між європейськими країнами та регіонами.

zakarpatpost.net