УжНУ оновлюється. Студентам буде тепло

Протягом останнього часу УжНу радикально змінює «формат». Крім того, що в навчальному закладі з’являються нові спеціальності, в університеті проводиться й чимало ремонтних робіт.

Зокрема, покращуються умови проживання студентів.

У цьому році, як повідомили в ректораті, керівництво учбової установи провело цілий комплекс заходів, спрямованих на покращення матеріально-технічного забезпечення. Проведено ремонти навчальних корпусів, господарських будівель та гуртожитків. Приміром, капітально відремонтовано приміщення, де квартирує кафедра військової підготовки та ряд інших.

Що стосується гуртожитків,  то протягом останніх років у них замінено стояки центрального опалення та водопостачання. Крім того, студенти мають нові газові плити та матраци.

Утім без тепла повноцінного відчуття комфорту бути не може. Тож у цьому плані керівництво УжНУ також працює.

-Наразі тривають роботи із будівництва котельні, яка обігріватиме гуртожитки № 1, 2, 3. Із дня на день маємо закінчити. Зиму наші вихованці точно зустрінуть у теплі, – каже zakarpatpost.net проректор із адміністративно-господарської роботи Дмитро Сойма.

Відрадно, що умови проживання студентів істотно покращуються, що навчальний заклад розвивається і користується попитом серед абітурієнтів, адже студентами щороку стає все більше іноземців, що свідчить про популярність освітньої установи не тільки в нашій області, в Україні, але й за кордоном.

zakarpatpost.net