В Закарпатті земля наблизилася до неба

22 вересня під час засідання Закарпатської обласної ради депутати затвердили туристичний бренд Закарпатської області, створили робочу групу з підготовки внесення змін до Закону України «Про спеціальну економічну зону «Закарпаття» та оголосили список обласних парламентарів, які опрацьовуватимуть необхідні документи. Про це zakarpatpost.net поінформувала прес-служба закарпатської обласної ради.

Цікаво, що логотип оздоблено символічними горами та написом “Земля наближена до неба”.

До речі, також народні обранці прийняли програму надання шефської допомоги військовим частинам, які розташовані на території області на 2016–2020 роки, програму діяльності державної установи Закарпатський обласний контактний центр на 2017–2019 роки, програму створення страхового фонду документації Закарпатської області на період до 2020 року та ін. Приділили серйозну увагу та прийняли важливі рішення у галузі підприємництва, енергозбереження, соціального захисту населення, освіти, соціального захисту, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту, а також  про звіти з виконання регіональних програм за минулі роки.

Підтримали депутати виконану роботу з реалізації критичних зауважень і пропозицій, висловлених під час обговорення проекту рішення  про внесення змін і доповнень до обласного бюджету на 2016 рік у постійних комісіях та на президії. Зокрема, перерозподіл призначення між міськими та райбюджетами по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

zakarpatpost.net