Що твориться з водою в Ужгороді?

Учора обуренню ужгордців не було меж. Чекаючи на відкриття виставки-ярмарку „Тур’євроцентр – Закарпаття – 2016” , мешканці міста казали, що брудний обласний центр зустріне чистих туристів, адже в багатьох містян не було можливості помитися.

Справа в тому, що під час робіт із переключення каналізаційного колектора, який проходить провулком Соляний  виявилось, що колодязь аварійний. Тож процес ремонту затягнувся у часі, хоча працівники Водоканалу ліквідовували проблему безперервно, в тому числі і вночі. Працювала аварійна бригада у темряві з  автономним освітленням. На ділянці було задіяно 4 екскаватори та вантажівки для вивозу ґрунту.

Відтак сьогодні адміністрація Водоканалу повідомила zakarpatpost.net, що на дев’яту годину ранку основні роботи з переключення нової лінії каналізаційного колектора замість старої, непрацюючої його ділянки в провулку Соляному завершено. Відтак почався поступовий запуск Минайського водозабору та НФС-ІІ.

Крім того, прес-служба Ужгородської міської ради заявила, що відновлення роботи системи водопостачання буде здійснюватися з поступовим нарощенням тиску протягом 6-ти годин. У цей період, службою експлуатації водопровідних мереж проводитиметься регулювання запірної арматури з витісненням повітря з мереж та виходом на режим стабільного водопостачання близько 15:00.

zakarpatpost.net