В ужгородському альпінарії роботи з благоустрою на завершальній стадії

Один із наймальовничіших куточків Ужгорода поволі стає ошатним і візуально привабливим. zakarpatpost.net уже писав про облагородження скверу.

Слід зазначити, що проект відновлення альпінарію Діани Кайнц «Реновація унікального скверу-альпінарію» здобув перемогу в загальноукраїнському конкурсі екологічних проектів «Будуємо Україну Разом».  Тож МБФ «Українська біржа благодійності» погодилась ви ділити на впорядкування природної пам’ятки майже 135 тисяч гривень.

Утім громадськість із цього приводу висловлюється далеко неоднозначно. Комусь реновація до снаги, а вважає зміни недостатніми, а ремонт – всього-на-всього піар-ходом мерії. У міській раді, у свою чергу, запевняють, що класифікувати оновлення скверу можна як поточний ремонт і всі недопрацювання, які наразі залишаються, незабаром неодмінно  будуть усунені.

Проте, як би там не було, а критикувати завжди легше, ніж щось робити. І те, що альпінарій нарешті отримує «друге дихання», безперечно, добре.

Хіба не кращим він є вже сьогодні, ніж ще кілька тижнів тому?

Адже не можуть не радувати очищені і відреставровані  кам’яні сходи, полагоджені лавиці та газони без чагарників і бур’янів…

zakarpatpost.net