Ужгород святкує День міста. Сьогодні буде цікаво

Вчора до 1123-річчя Ужгорода на площі Петефі відбувся святковий концерт за участю народного артиста України Василя Зінкевича, студії сучасного танцю «Blitz», оркестру радості «Ватага», рок-гурту «Триставісім» та гурту Rock-H.

Цікаво, що цьгоріч святкування Дня міста ділилося на локації і стати учасником розважальної програми міг кожен бажаючий, тобто День народження Ужгорода було створено самими мешканцями міста.

Глядачі також мали можливість обирати ті майданчики, які їх їм припали до снаги. А вони всі, між іншим, дуже зручно розташовувались усім середмістям: і відстань між ними була невеликою, і локації не заважали працювати одна одній.
До речі, насичену програму дозвілля організатори підготували і для найменших ужгородців. Тож до послуг малечі були ігри, майстер-класи, фотозона та багато інших цікавих занять.

Сьогодні свято триває. На мешканців міста та гостей чекає низка спортивних заходів, творчий звіт художніх колективів міста “Я городжусь народженням у місті, що є сивим й вічно молодим”, гумористично-музична вистава від театру ляльок “Бавка” “Покоління штучних сигарет”, фінал битви фотографів, концертна програма та виступи театру вогню.
zakarpatpost.net