Виставка хенд-мейду в Ужгороді – подорож у світ фантазій умільців

На виставці, яку підготували до Дня міста майтрині, чимало екслюзиву. Це й біжутеря, і вічночки, й іграшки своїми руками, і вироби з фетру, і навіть одежа.
-Ми презентуємо місцеві бренди. Наша локація зібрала тих, хто має власний логитип. Хочемо показати, що за допомогою хенд-мейду можна оздобити інтер’єр оригінальними виробами. Це можуть бути і килимки, і меблі, і різні сувеніри, – каже zakarpatpost.net одна з майстринь Катерина Моргентал.

Вражає креативом і колекція з фетру Тетяни Завадяк. Умілиця, до речі, не тільки майструє з підручних матеріалів, але й чудово вишиває.
А у лялькарки Марини Ковач вироби є настільки довершеними, що здаються живими, навіть згинають пальці.

-Я виготовляю звичайно, декоративні, ляльки, але мої діти з ними бавляться, вони є екологічно чистими і безпечними. На жаль, зараз багато хто купує малечі шкідливу китайську продукцію, а іграшка ручної роботи в нас усе ще не ціниться,- наголошує умілиця.
Можна знайти на виставці й картини, вишиті атласними стрічками, і подушки, і декупажні вироби, і мило ручної роботи, й іграшки з капрону, і з полімерної глини, і композиції з живих квітів, і багато інших неординарних аксесуарів.

zakarpatpost.net