Біля однієї зі шкіл Ужгорода – відкритий люк. Обережно, під ногами небезпека!

Поцуплені люки – вже не перший рік є однією з проблем Ужгорода, джерелом постійної небезпеки як для дітей, так і для дорослих! Там більше, коли вони знаходяться біля навчальних закладів.

Відомі непоодинокі випадки, коли «у коридорах часу» довелося годинами чекати на допомогу тим, хто випадково потрапляв у комунальну «засідку».

Як уже повідомляв zakarpatpost.net, один із каналізаційних люків зі стічними водами нещодавно «оголився» біля стін ЗОШ №11, поруч із ЗОШ №10.

А цими днями в місті було виявлено нову «чорну діру». На жаль, вона знаходиться також біля учбової установи –  всього за 50 метрів від ЗОШ №12. Відкритий люк не огороджено, не захищено попереджувальними знаками, тож у нього легко може впасти будь-яка дитина.

Облюбувала собі таємниче «заглиблення» у ґрунті  лише кішка, яка ймовірно поселилась у ньому…

Як не прикро, та ті, хто цупить кришки, не думає про те, що наражає на небезпеку інших. Щоб «підзаробити» окремі мешканці міста здають їх у пункти прийому металобрухту. До речі, комунальникам заміна однієї покришки обходиться в 2-3 тисячі гривень, злодій же може отримати за металеву конструкцію всього 20-30 гривень.

Тож, можливо, поліції варто проводити рейди і більш жорсткіше карати «липкоруких» шукачів металів?

zakarpatpost.net