Зброя, знайдена у квартирі ужгородки, належала не їй

Працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області спільно з Управлінням служби безпеки України в Закарпатській області під час обшуку виявили та вилучили в ужгородки справжній арсенал зброї та обмундирування, повідомив zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Правоохоронці виявили в квартирі 20-річної непрацюючої ужгородки зброю. Жінка пояснює, що здавала житло в оренду. Арсенал в квартирі лишив чоловік, який знімав приміщення з 2015 року. В серпні поточного року орендар з невідомих причин залишив помешкання разом, лишивши всі свої речі.

Працівники кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, оперативники Ужгородського відділу поліції, спільно з Управлінням служби безпеки України в Закарпатській області виявили предмети схожі на: 58 набоїв 7,62 калібру, 32 набої 9 мм калібру, 7 набоїв 7,62 калібру, 10 важелів до гранат, 29 набоїв до мисливської зброї, 188 гільз різного калібру, три комплекти військової офіцерської форми, 15 військових курток, 3 металеві каски, військова аптечка, два бронежилети, дві розгрузки, військові та військово-тактичні карти, предмет для чищення зброї, тубус з біноклем, ящик з військовою амуніцією, сумка з військовим приладдям, предмети схожі на військове приладдя на РПГ, гранатомет, магазин до АК, задня частина гранатомета. Крім цього вилучено комп’ютерну техніку. Вся знайдена зброя знаходилася в незарядженому стані.

Поліція розшукує особу власника арсеналу та з’ясовує яким чином до нього потрапила зброя.

zakarpatpost.net