Ужгородські під’їзди перетворюються на безкоштовні дошки оголошень

Несанкціонована реклама у місті над Ужем – питання актуальне вже далеко не перший рік. Листівками з оголошеннями місцеві спритники обклеюють все, що можна – ліхтарні стовпи, дерева, навіть під’їзди багатоповерхівок.

 Останнім часом населення почало впорядковувати власним коштом будинки, ужгородці приводять до ладу фасади, покрівлі, прибудинкові території. І в той же час їхня праця зводить ся нанівець із-а тих, хто бажає розрекламувати власні послуги безкоштовно.

-Емоції переповнюють! Кожен день під’їзди обклеюються оголошеннями! Ми вже й дошку прибили, так ні. Все одно листівки з’являються і на ній, і в під’їзді. Була б можливість на чоло наліпила б цим «діячам»  папірці! Муніципальна поліція не має можливості затримати «рекламщиків» на гарячому, щоб притягнути до відповідальності! А ми, мешканці, вже замучились відшкрябувати клей від нещодавно пофарбованих стовпчиків. Невже не можна на міському рівні заборонити розклеювати оголошення на під’їздах і взагалі у громадських місцях? Подивіться на місто, де не глянь всі стовби в листівками ! На проспекті Свободи на всі ліхтарі (які мають в оригіналі дуже гарний вигляд) нанесено по кілька шарів паперу! Не місто, а смітник. Сором! Невже не можна притягнути до відповідальності тих, хто вказує телефони в оголошеннях? Може тоді стало б трохи чистіше і клопоту для мешканців менше! – наголошує ужгородка Наталія Глушко.

Справді… тільки на проспекті Сводоби zakarpatpost.net нарахував більше сотні листівок різного характеру… а таких «жнивних місць» в Ужгороді не один десяток.

Слід зазначити, що за  розклеювання оголошень у недозволених місцях (ст. 152 КУпАП) передбачено штраф, розміром від 850 до 1700 гривень. Шкода тільки, що складати протоколи та притягати до адмінвідповідальності порушників немає кому.

zakarpatpost.net