Життя Ужгорода. На Корятовича навіть увечері можна придбати городину

Працьовиті закарпатці з’їжджаються до обласного центру, аби збути дари лісів та полів, городів та садів. Із яких тільки куточків області немає в Ужгороді продавців сільськогосподарської продукції…

Після закриття центрального зеленого ринку торгівля все одно кипить. Ті, хто не збув крам удень – пропонують його перехожим навіть після дев’ятої години.

Звичайно, це добре, адже в робочий час далеко не кожен встигає придбати свіже молоко чи сир.

-Повертаюся додому о восьмій. А тут – виноград, гриби, кукурудза. Звичайно, купила всього потроху. Дуже добре, що в нас є нічний сервіс, – каже zakarpatpost.net ужгородка Катерина.

Продавці, у свою чергу, також радіють покупцям і нахвалюють крам.

-Маю вдома трьох корів. Сиру, сметани, молока – вдосталь. Усе в господарстві не використовуємо, тож дещо продаю. Як-не-як зайва копійка до пенсії не буде, – ділиться думками пані Юлія зі  Сторожниці.

Слід зазначити, що купити вечірнє молоко можна не тільки в центрі Ужгорода. На «п’яному базарі»  у такий час теж чимало продавців.

У будь-якому разі добре, що вночі можна купити продукти не тільки в супермаркетах, але й від трударів, адже як відомо, їхня продукція натуральна і екологічно чиста.

zakarpatpost.net