Site icon zakarpatpost.net

Життя Ужгорода. На Корятовича навіть увечері можна придбати городину

Працьовиті закарпатці з’їжджаються до обласного центру, аби збути дари лісів та полів, городів та садів. Із яких тільки куточків області немає в Ужгороді продавців сільськогосподарської продукції…

Після закриття центрального зеленого ринку торгівля все одно кипить. Ті, хто не збув крам удень – пропонують його перехожим навіть після дев’ятої години.

Звичайно, це добре, адже в робочий час далеко не кожен встигає придбати свіже молоко чи сир.

-Повертаюся додому о восьмій. А тут – виноград, гриби, кукурудза. Звичайно, купила всього потроху. Дуже добре, що в нас є нічний сервіс, – каже zakarpatpost.net ужгородка Катерина.

Продавці, у свою чергу, також радіють покупцям і нахвалюють крам.

-Маю вдома трьох корів. Сиру, сметани, молока – вдосталь. Усе в господарстві не використовуємо, тож дещо продаю. Як-не-як зайва копійка до пенсії не буде, – ділиться думками пані Юлія зі  Сторожниці.

Слід зазначити, що купити вечірнє молоко можна не тільки в центрі Ужгорода. На «п’яному базарі»  у такий час теж чимало продавців.

У будь-якому разі добре, що вночі можна купити продукти не тільки в супермаркетах, але й від трударів, адже як відомо, їхня продукція натуральна і екологічно чиста.

zakarpatpost.net

Exit mobile version