Киянин обікрав торговий центр у Мукачеві

Правоохоронці встановили, що крадіжку грошових коштів скоїв раніше судимий за майнові злочин киянин, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

До поліції Мукачева із заявою про крадіжку звернулась 31-річна продавчиня з місцевого торгового   центру. Потерпіла  повідомила, що виявила відсутність у касі магазину  чотирьох тисяч гривень. Жінка розповіла, що на декілька хвилин відійшла від каси, чим напевно і скористався зловмисник.

Працівники кримінальної поліції переглянули відео з камер спостереження на яких зафіксовано, як з магазину вийшов чоловік й став перераховувати гроші. Власне його і запідозрили у скоєнні крадіжки.

 Зібравши ще низку доказів підозри правоохоронців підтвердилися. До даної крадіжки дійсно причетний чоловік, якого зафіксували камери. Це 34-річний раніше судимий уродженець Київської області. Чоловік зізнався у скоєному, щоправда гроші вже встиг витратити.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальна санкція даної статті передбачає позбавлення волі строком до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

zakarpatpost.net