Що чекає на Ужгород у 2025 році?

Члени робочої групи із розробки проекту стратегії інтегрованого розвитку Ужгорода та ужгородської громади до 2025 року голосуванням визначилися щодо підтримки пропозицій трьох організацій, які готові взяти на себе або ж долучитися до напрацювання документу, який визначатиме шляхи розвитку міста.

Нагадаємо, минулого тижня в Ужгородській міській раді відбулося чергове засідання робочої групи, де представили пропозиції Карпатського Інституту Розвитку зі словацького міста Кошице; швейцарського урбаніста Урса Томанна, який розробив стратегію розвитку Вінниці та учасників «Школи мерів» і ГО «Закарпатська громада».

Оскільки не всі члени робочої групи були на зібранні, їм запропонували вивчити презентаційні матеріали всіх претендентів і проголосувати за тих, кого вони підтримують, повідомила zakarpatpost.net  прес-служба Ужгородської міської ради.

Як інформує управління економіки та підприємництва Ужгородської міської ради, на 4 жовтня з 60-ти членів робочих груп у голосуванні взяли участь 32, з них 2-є утрималося. Решта ж голосів розподілилися так: 12 – за пропозицію Карпатського інституту розвитку м. Кошіце, 11 – за пропозицію Урса Томанна та 7 за пропозицію учасників “Школи мерів”.

zakarpatpost.net