На Свалявщині «Mercedes Sprinter» зіткнувся з «КІА». П’ятеро травмованих

Біля села Ганьковиця Свалявського району мікроавтобус «Mercedes Sprinter» влетів у легковий автомобіль «КІА». Працівники слідчого управління ГУНП в Закарпатській поліції, які саме їхали на виклик у сусідній район, врятували п’ятеро людей з автобуса.

 Сьогодні, 7 жовтня, на 735 кілометрі траси Київ-Чоп, біля села Ганьковиця водій «Mercedes Sprinter» не впорався з керуванням та в’їхав у металевий відбійник. Внаслідок зіткнення мікроавтобус перевернувся та вилетів на зустрічну смугу, де їхав легковий автомобіль «КІА». В результаті зіткнення п’ятеро пасажирів «КІА» лишилися неушкодженими, а п’ятеро людей з «Mercedes Sprinter» потребували негайної допомоги. Трасою Київ-Чоп саме проїжджав службовий автомобіль слідчого управляння ГУНП в Закарпатській поліції, правоохоронці їхали на інший виклик у сусідній район, саме вони допомогли пасажирам мікроавтобуса, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Всіх потерпілих, які отримали ушкодження в результаті зіткнення, доставлено до Свалявської районної лікарні, їх життю наразі нічого не загрожує. На місці автопригоди працює слідчо-оперативна група. Поліція встановлює всі обставини аварії.

zakarpatpost.net