Поліція перевірить законність видобутку гравію на Тисі

У Виноградові правоохоронці перевіряють докази, надані активістами громадського формування «Апологет». Розпочато кримінальне провадження за фактами видобутку гравійно-піщаних сумішей на річці Тиса, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 6 жовтня, т.в.о начальника Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Євген Калитич та начальник Виноградівського відділення поліції, підполковник поліції Іван Бедринець взяли участь у нараді, яка відбулася у Виноградівській РДА.

Проблему незаконного видобутку гравійно-піщаних сумішей на річці Тиса обговорили під час зустрічі у райдержадміністрації, на якій були присутні заступник голови Закарпатської державної адміністрації Віктор Мікулін, керівництво району та міста, представники рибоохоронних органів, екології та водних ресурсів. Питання підняли активісти громадського формування «Апологет», які також були присутніми на нараді та надали фото- і відеодокази, на їх думку, незаконних дій на річці.

За фактами, які були оприлюднені у залі, за вказівкою  полковника Євгена Калитича вказані відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 240 Кримінального Кодексу України (Порушення правил охорони або використання надр).

zakarpatpost.net