Site icon zakarpatpost.net

Ужгород – місто туристичне

У вихідні в місті над Ужем людно. Приїжджає чимало гостей із інших областей України, зокрема, з Івано-Франківщини, Львівщини, Тернопільщини, Рівненщини, Одещини.

Утім найбільше візитерів у ці дні в Ужгороді саме з санаторіїв Свалявського, Мукачівського та Хустського району. Туристи оглядають  старовинні вулиці обласного центру, фотографуються біля архітектурних пам’яток. Їх цікавлять не тільки весняні сакури, але й міні-скільптури, і замок, і церкви… Самі ужгородці настільки звикли до відвідувачів, що навіть не помічають їх.

zakarpatpost.net сьогодні вдалося поспілкуватися з гостями зі Львова. Вони розповіли, що  місто їм надзвичайно сподобалося, а про поїздку дізналися з сіті-лайту на вулиці рідного населеного пункту, тож їх привабила пропозиція відвідати визначні куточки  Закарпаття.

Слід зазначити, що схвально відгукуються про Ужгород і інші візитери.

-Я приїхала з Києва. Хотілося побачити найменший обласний центр України. Це місто дійсно увібрало в себе елементи багатьох культур – угорської, австрійської, чеської, української. Тут усе інше…  До речі, з подругою про поїздку дізналися із соцмережі. Хочеться відвідати Ужгород іще і в інші пори року, – зазначила пані Валентина.

Приємно, що гості, принаймні більшість із них, так схвально відгукуються про Ужгород і хочуть ще не раз повернутися в Закарпаття.

zakarpatpost.net

 

Exit mobile version